2015. január 2., péntek

Pikáns csirke


Hozzávalók:
0,75 kg csirke filé (comb, mell)
1 tk curry
3 dl főzőtejszín
1 kisebb vöröshagyma
só, bors
1 piros kaliforniai paprika
1 zöld kaliforniai paprika
Csíkokra vágom a csirkehúst, majd kevés olajon vöröshagymán párolom egy serpenyőben. Amikor a hús már félig megpuhult, hozzáadom a felkarikázott/csíkokra vágott paprikákat, tovább párolom, végül a tejszínt elkeverem a curry porral és hozzáadom ezt is. Addig párolom, amíg nem sűrűsödik be. Rizzsel tálalom.

Megjegyzésen:
Ez egy ázsiai étel, nagyon laktató, tömény, úgyhogy valami egyszerű leves illik hozzá. Curryből én többet raktam, mert a recept nem írt mennyiséget, és így egy kicsit tömény lett, úgyhogy elég az 1 tk!

Pontozásom 3-as skálán: 3.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése