2014. április 29., kedd

Húsos rétes


Hozzávalók 4 réteshez:
  • 1 cs réteslap (8 lapos)
  • 20 dkg szeletelt sonka, bármilyen felvágott
  • 10 dkg reszelt sajt
  • sűrített paradicsom vagy ketchup
  • gomba vagy kukorica
  • 1 tojás a tetejére kenéshez 


Kiterítem a réteslapokat kettesével, megkenem sűrített paradicsommal, ráhelyezem a szeletelt felvágottat úgy, hogy a szélére ne kerüljön, mert kifolyik vagy túl sok lesz a töltelék és a rétestészta hamar elszakad. Sajtból, kukoricából és gombából is csak keveset teszek bele, hogy könnyen fel lehessen tekerni. Kivajazott tepsibe helyezem őket és 1 felvert tojással megkenem a tetejüket. Pirulásig sütöm 180 fokon. Szeletelve tálalom, mint a rétest. Finom, gyors vacsora :)


Megjegyzésem:
Vigyázzunk a bele rakott mennyiséggel, nem kell sokat rakni semmiből, mert kifolyik vagy túl tömény lesz! 3-4 lapot is lehet használni egy tekercshez. Bármilyen szósszal, ketchuppal kínálhatjuk.

Pontozásom 3-as skálán: 3.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése