Hozzávalók :
1 kg csirkecomb
2 ek méz
1 dl ketchup
2 dl húsleves alaplé
Só, bors
Margarin/vaj a tepsi kikenéséhez
A combokat bedörzsölöm kevés sóval. A tepsit kivajazom és belerakom a húst. Aláöntöm a langyos húsleves alaplét. Egy kis tálba összekeverem a szószhoz valókat: ketyhup, méz, bors és egy kis só. Ezzel kenem be a combokat. Lefedem alufóliával és 180 fokon 30 percig sütöm, majd fólia nélkül pirulásig. Időnként meglocsolom az alatta lévő szósszal.
Rizzsel tálalom.
Megjegyzésem:
Bevallom, amikor rátaláltam erre a receptre, úgy gondoltam, hogy ez egy ketchupos-mézes mázzal bevont sült csirkecomb recept. De nem az! Inkább párolt csirkecomb ketchupos-mézes szósszal, vagy mint egy tepsiben főtt pörkölt. Nekem kissé "édeshús".
Értékelésem: 3/1.
Jó étvágyat! 😊
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése