2016. február 16., kedd

Gyors serpenyős vacsora

Hozzávalók (2 adag):
4 db virsli
2 közepes krumpli
1 kis fej vöröshagyma
2 tojás
só, bors, majoranna
olaj
A krumplikat megpucolom, körszeletekre vágom és sós vízben majdnem készre megfőzöm. A hagymát felkarikázom és kevés olajon megpirítom egy serpenyőben. A virsliket is felkarikázom és ezt is kevés olajon megpirítom. Végül a megfőtt krumplit is kevés olajon megsütöm, sózom, borsozom és megszórom egy kis majorannával. A tojásokat megsütöm tükörtojásnak. Két tányérra adagolom, először a krumplit, majd virslit, hagymát és az egész tetejére kerül a tükörtojás. Salátával, savanyúsággal tálalom.

Megjegyzésem:
Én a krumplit és a virslit együtt sütöttem. Szerintem a tetejére még egy kis reszelt sajt is jól mutatna  és szeletelt bacon szalonnát, kolbászt, sonkát is süthetünk hozzá, amit éppen találunk otthon. :)

Pontozásom 3-as skálán: 3.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése