- 12 dkg liszt
- 2 tojás
- 3 dl tej
- 1 kis fej hagyma
- 5 db virsli
- só, őrölt bors
- olaj
A lisztet, tojásokat, sót, borsot, tejet és a csíkokra vagy kis kockára vágott hagymát összekeverem. A virsliket forró olajban átsütöm, kivajazott vagy olajazott tepsibe teszem és ráöntöm a masszát, hogy a virslin is legyen egy vékony réteg. 20-25 percig ropogósra sütjük a sütőben. Forrón tálaljuk savanyúsággal, illetve mustár, ketchup, majonézzel ízlés szerint.
Megjegyzésem:
Nekem annyira nem jött be, de egyszer mindent ki lehet próbálni. Igazából semmi extra. Egy kis tojásos tésztaféle virslivel... Néha reggelire vagy vacsira meg lehet enni. Azért, ha valakinek kedve támad, próbálja ki! :)
Pontozásom 3-as skálán: 1.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése