Az alaprecept a Sajtkrémleves receptje, csak sűrűbbre készítve. Kiváló sültekhez, de rántott falatokhoz is jó kis mártogatós szósz.
Hozzávalók:
reszelt sajt
sajtkrém
tejföl
liszt
só, bors, szerecsendió
húsleves alaplé
A pontos hozzávalók és elkészítése ITT található. Annyi különbséggel, hogy a fele mennyiséget készítem, de lisztből a sűrítéshez kb. dupláját, hogy sűrűbb masszát kapjak. A reszelt sajtot a legvégén beleszóróm, kicsit átforgatom benne és már kész is.
Ha megmarad, felhígítva krémlevesként is fogyaszthatjuk! Ez fordítva is igaz, ha marad Sajt krémlevesünk, jobban besűrítve mártásként is kínálhatjuk.
A rizs és a hús pedig a Lusta Anya rizses csirkéje recept alapján készült.
Készítsd el te is! Süssünk-főzzünk együtt! ;)
Iratkozz fel BLOG-értesítőmre!
Találkozzunk közösségi oldalaimon is!
Facebook: Kate receptes blogja
Instagram: kate.receptek #katereceptesblogja
Valamint Facebook csoportjaimba is szeretettel Várlak!
Receptek Tudatos Gasztro Csoportja
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése