- 20 dkg csirkemell
- 1 sárgarépa
- 1 fehérrépa
- 10 dkg zöldborsó
- 1 citrom
- 1 dl főzőtejszín/tej+liszt
- 1 ek margarin
- só, bors, tárkony, tejföl
Vajon megpirítom a húst, majd hozzáadom a zöldségeket. Sózom, borsozom és felöntöm vízzel. Amikor a hús megpuhult, belefacsarok egy kis citrom levét, majd egy picit reszelek a héjából is. Hozzáadom a főzőtejszínt, hozzáforralom és citromkarikával tálalom.
Megjegyzésem:
Egyik karácsonyra főztem ezt a levest, de egy hétvégi ebédhez is nagyon finom!
Pontozásom 3-as skálán: 3.
Pontozásom 3-as skálán: 3.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése