2014. május 16., péntek

Citromos csirkeraguleves

Hozzávalók 2 főre:
  • 20 dkg csirkemell
  • 1 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 citrom
  • 1 dl főzőtejszín/tej+liszt
  • 1 ek margarin
  • só, bors, tárkony, tejföl
Vajon megpirítom a húst, majd hozzáadom a zöldségeket. Sózom, borsozom és felöntöm vízzel. Amikor a hús megpuhult, belefacsarok egy kis citrom levét, majd egy picit reszelek a héjából is. Hozzáadom a főzőtejszínt, hozzáforralom és citromkarikával tálalom.



Megjegyzésem:
Egyik karácsonyra főztem ezt a levest, de egy hétvégi ebédhez is nagyon finom!

Pontozásom 3-as skálán: 3.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése