2014. május 11., vasárnap

Tepsis sajtos hús


Hozzávalók 2-3 fő részére:
  • 0,5 kg sertéskaraj
  • só, bors, ételízesítő vagy fűszerkeverék ízlés szerint
  • 15-20 dkg reszelt sajt
  • sós palacsintatészta: 2 bögre liszt, 1,5 bögre tej, só, 1 tojás, pici olaj
  • vaj
Kiklopfolom a felszeletelt húsokat és befűszerezem. Félreteszem, addig összekeverem a palacsintatésztát. A hőálló tálat (Knorr) alaposan  kivajazom. A húst egyedével belemártom a tésztába, majd egymás mellé helyezem a tálban. Öntök rá egy kis tésztát, majd a reszelt sajt felét és még egy réteg húst, végül a tetejére ráöntöm a maradék tésztát és reszelt sajtot. Forró sütőben 200 fokon aranybarnára sütöm. Rizzsel és savanyúsággal/salátával tálalom.

Megjegyzésem:
Finom és laktató, egyszerűen és gyorsan elkészíthető egytálétel.

Pontozásom 3-as skálán: 3.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése