2014. március 15., szombat

Sajtos sült rizsgolyók

Hozzávalók:
  • 2 csomag főtt gyorsrizs
  • 1 tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • só, bors, petrezselyem
  •  2-3 ek liszt
  • forgatáshoz zsemlemorzsa vagy liszt
  • sütéshez olaj
A hozzávalókat összekeverjük és vizes kézzel gombócokat gyúrunk. Zsemlemorzsába vagy lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük. Köretként fogyaszthatjuk húsokhoz.

Megjegyzésem:

Kicsit macerás és vigyázni kell, hogy ne süssük túl, mert a rizs akkor megkeményedik! 
Egyszer készítettem el, de nem lett a kedvencünk...

Pontozásom 3-as skálán: 1.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése