- 2 csomag főtt gyorsrizs
- 1 tojás
- 10 dkg reszelt sajt
- só, bors, petrezselyem
- 2-3 ek liszt
- forgatáshoz zsemlemorzsa vagy liszt
- sütéshez olaj
A hozzávalókat összekeverjük és vizes kézzel gombócokat gyúrunk. Zsemlemorzsába vagy lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük. Köretként fogyaszthatjuk húsokhoz.
Megjegyzésem:
Kicsit macerás és vigyázni kell, hogy ne süssük túl, mert a rizs akkor megkeményedik!
Egyszer készítettem el, de nem lett a kedvencünk...
Pontozásom 3-as skálán: 1.
Megjegyzésem:
Kicsit macerás és vigyázni kell, hogy ne süssük túl, mert a rizs akkor megkeményedik!
Egyszer készítettem el, de nem lett a kedvencünk...
Pontozásom 3-as skálán: 1.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése