Hozzávalók:
Megmaradt kenyér, kifli, zsemle
15-20 dkg sajt
20 dkg sonka
2 dl tejföl
1-2 tojás
kevés tej kb 2 dl
fűszerek ízlés szerint: só, bors, majoranna...
Elkészítés:
A maradék kenyeret, kiflit, zsemlét kis kockákra vágom és kivajazott tepsibe elegyengetem. Meglocsolom kevés tejjel. Megszórom a csíkokra vágott sonkával, lekenem a tetejét a fűszeres tojásos tejföllel (ez elmaradhat) és megszórom reszelt sajttal. 200 fokon 15-20 perc alatt készre sütöm, amíg a sajt megpirul. (hőlégkeveréses, alul-felül sütés)
Megjegyzésem, tippem:
Variálhatjuk zöldségek hozzáadásával pl. kukorica, gomba...
Értékelésem: jó 3/3.
Kellemes sütés-főzést!
Jó étvágyat! :)
Kövess a közösségi oldalakon is!
Facebook: Kate receptes blogja
Instagram: kate.receptek #katereceptesblogja
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése