2015. szeptember 12., szombat

Rakott dejós-lekváros kifli


Hozzávalók:
6 kifli
fél liter tej
cukor ízlés szerint
dejó ízlés szerint
lekvár ízlés szerint
A kifliket karikára vágom. 1 sort lerakok a kivajazott tepsibe, enyhén leöntöm langyos tejjel, megkenem lekvárral, majd megszórom cukorral és dejóval. Rárakok még egy sor kiflit, leöntöm tejjel és cukros dejóval meghintem. Sütőben 180 fokon összesütöm kb. 15-20 perc alatt. Nagyobb kockára vágva kínálom.

Megjegyzésem:
Több réteget is készíthetünk, attól függ, hogy mekkora tepsiben, mennyi kiflivel dolgozunk. Finom édes étel, reggelire és vacsorára is megfelel.

Pontozásom 3-as skálán: 3.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése