2019. június 7., péntek

Tejszínes kukoricás darálthúsos rakott krumpli

A recept egyszerű....


 
Ugyanúgy készítem el, mint a hagyományos rakott krumplit, csak más összetevőkkel:
Főtt kukorica, sárgarépa
Darált hús vöröshagymán előre megpirítva
Főtt krumpli karikára vágva
tejszín
fűszerek
És rétegezzük.

Rakhatunk bele további más zöldségeket is pl. sárgarépa, francia saláta alap...
Tetejére tejfölt vagy reszelt sajtot szórhatunk. Tepsiben pedig 20-30 perc alatt összesütöm, amíg a teteje kicsit megbarnul.
Kicsit sok levet engedett, de én szeretem szaftosan. A tejszín helyett használhatunk a rétegek kenésénél tejfölt, ha nem szeretnénk túl szaftosat, bár a zöldségek úgyis engednek még...
Értékelésem: átlagos 3/2.

Készítsd el Te is! Kellemes sütés-főzést!
Jó étvágyat hozzá!

Kövess a közösségi oldalakon is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése