2019. június 7., péntek

Egyszerű húskrém

Mostanában nagyon rákattantam a saját készítésű szendvicskrémekre.  Nemrég egy húsosat készítettem, ami igen egyszerű, bármikor, pillanatok alatt elkészíthető.
Hozzávalók:
20-30 dkg főtt/sült hús (lehet kötözött sonka, csirkemell... bármi)
1-2 ek tejföl
ízlés szerint fűszerek: só, bors, majoranna, oregánó, bazsalikom, petrezselyemzöld... (a só-borson kívül max.3 fűszer használatát ajánlom, a több az már sok..)

A főtt vagy sült húst felkockázom a és aprítóval összeturmixolom. Egy tálba öntöm és a tejföllel, valamint a fűszerekkel összekeverem. Kenyérre, pirítósra kenve, zöldségekkel tálalom.

Megjegyzésem:
Nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető szendvicskrém. Rakhatunk bele zöldségeket pici darabokra vágva pl. uborka, vöröshagyma, lila hagyma, fokhagyma, paradicsom, paprika, retek, sárgarépa... És még főtt tojással is dúsíthatjuk. A sárgáját krémesre keverve a húsos masszába, a fehérjét pedig pici kockákra vágva, beleforgatva.
Értékelésem: kiváló 3/3.

Készítsd el Te is! ;)
Jó étvágyat! :)

Kövess a közösségi oldalakon is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése