2015. november 2., hétfő

Tejfölös-paprikás hús

Hozzávalók (2 személyre) :
4-6 szelet hús (sertéstarja, comb vagy cs.mell)
őrölt pirospaprika
liszt
só, bors
1 kis tejföl
A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, majd a lisztet és őrölt pirospaprikát összekeverem és ebbe forgatom bele a húst. Kevés olajjal kikenem a tepsit és ebbe helyezem a húst, majd meglocsolom a tejföllel. Fólia alatt sütöm kb. 20 percig 180 fokon, majd fólia nélkül 10 percig (villával ellenőrizhetem, hogy jól átsült-e), amíg kicsit megpirul a teteje.

Megjegyzésem:
Legfőképpen rizs köret illik hozzá, de krumplival is tálalható. Finom, gyors és egyszerűen elkészíthető.

Pontozásom 3-as skálán: 3.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése